Om Jackie Berthelsen

Jeg er oprindeligt fra USA men har boet i Danmark de seneste 7 år. Jeg blev uddannet som frisør og kosmetolog i USA, hvor jeg trænede på det højt respekterede Aveda Arts & Sciences Institute i Minneapolis, USA. Efter min uddannelse fortsatte jeg med at tage videregående kurser i klipning, farveteknikker, make-up og opsætning.

I løbet af min mere end 20 år lange karriere som stylist har jeg arbejdet på saloner både i USA og Danmark. Jeg er meget fokuseret på at holde mig opdateret med de seneste teknikker og trends, så jeg kan levere et fantastisk resultat til mine kunder. Med Salon Moxie har jeg ønsket at åbne en salon, hvor alle kan føle sig godt tilpas, og hvor jeg kan have både danske og engelsk talende kunder.

Jeg brænder for mit arbejde og elsker at hjælpe mine kunder med at opnå præcis det resultat de ønsker, så de ser fantastisk ud, indtil de kommer igen næste gang.

Jeg glæder mig til at se dig i Salon Moxie!

Hvad betyder Moxie?

Ordet Moxie stammer oprindeligt fra en sodavand som blev lavet i 1876 i USA og markedsførst under sloganet Live your life with Moxie - distinctively different. Moxie produceres stadig i dag og er særligt populær i det nordøstlige USA.

Moxie er siden blevet et ord som bruges i særligt USA og Canada til at beskrive mod og energi - I woke up full of moxie eller when you've got the moxie, you need the clothes to match.

Jeg har valgt at kalde butikken for Salon Moxie fordi, at jeg synes, at det både beskriver mig selv og min beslutning om at åbne en frisørsalon i Danmark.