Farvebehandlinger

Vi tilbyder alle former for avancerede farvebehandlinger inkl. helfarve, reflekser, highlights, balayage, babylights, teasylights og foilyage. Alle farvebehandlinger er skræddersyet til den enkelte kunde, og vi hjælper med at vælge den rigtige farvebehandling, så du opnår netop det look, som du ønsker.

Book din tid til farvebehandling her

Hvis du er nysgerrig, kan du læse lidt mere om nogle af farveteknikkerne nedenfor:

Balayage
Ordet ”balayage” er fransk, og betyder ”at stryge”, hvilket er god beskrivelse af teknikken, da farven påføres med meget fine penselstrøg. Balayage kan laves i alle hårtyper og længder. Det betyder, at man kan få en lækker balayage uanset længde på håret.

Ved balayage laver man en ”udgroning” fra hovedbunden, der gør at overgangen fra det mørke til det lyse ser langt blødere ud, end hvis håret gror ud fra en farvebehandling, som ligger helt ned til hovedbunden. Det betyder at kundens egen hårfarve bevares i bunden, hvorefter frisøren farver håret lysere og lysere ud mod hårspidserne. Balayage er derfor en fantastisk metode, hvis man ønsker nuancer i håret, hvor man stadig bevarer det naturlige look.

Der er mange muligheder, når vi taler om balayage. Har man et tykt krøllet hår, skal man som udgangspunkt have en balayage, der er lidt mere kraftig, så den ikke forsvinder i de store mængder hår. Har man omvendt finere glat hår, er det meget vigtigt, at balayagen bliver lagt fint og nænsomt ind i håret, så det ser naturligt ud.

Book tid til balayage her

Colormelt
Colormelt består i, at man laver én farve ved hovedbunden og en anden farve i længderne. Når farverne er lagt i håret, smelter vi dem sammen så det giver en flot og naturlig overgang.

Colormelt er god hvis du er farvet lyshåret, men træt af din mørke udgroning. Her forsøger vi at matche din egen farve ved hovedbunden og farver derefter en blød overgang fra mørk bund til lyse længder. Colormelt kan også bruges i mørkere farver, fx ved en mørk bundfarve og en lysebrun, kobber eller rød farve i længderne.

Book tid til colormelt her

Highlights/lowlights og striber/reflekser
Highlights er det engelske ord for striber/reflekser, så highlights og striber er altså præcis det samme. Når man laver highlights, tager frisøren og deler håret op i passéer (baner af hår), der væves med en spidskam, så man får sorteret noget af håret fra. Det resterende hår bliver til highlights, der herefter bliver lagt i papir, hvor farven påføres. Dette gøres igennem hele håret, så kunden opnår et jævnt og ensartet resultat fra bund til spids. Størrelsen på de enkelte highlights bliver skræddersyet til den enkelte kunde.

Highlight kan også laves "omvendt" som low lights eller mørke striber. Det er en god måde at give dybde i kundens hårfarve, så håret ikke bare bliver lyst. Der er mange forskellige nuancer, man kan vælge imellem, og det er altid virkelig smukt at kombinere mørke og lyse striber i et hår. Mørke striber kan man også kombineres med en balayage eller anden farvebehandling. Low lights kan også bruges til at fremhæve gløden i kundens naturlige hårfarve.

Highlights skal helst holdes ved lige hver 8-12 uger, så man får lavet en reparation af bunden, der hvor det nye hår er vokset ud. Highlights anbefales, hvis man ønsker et tydeligt lysere resultat fra bund til spids, og det giver et mere naturligt resultat frem for en helfarve.

Book tid til highlights og striber her

Babylights
Babylights er en type highlights, der giver et meget lyst resultat, der ser meget naturligt ud. Når man laver babylights, bliver håret vævet meget fint passé for passé (en sektion hår), så man får nogle meget fine tynde highlights, der ligger utrolig tæt og jævnt igennem hele håret.

Babylights er blevet mere og mere populært, da det ofte kombineres med f.eks. en balayage eller en almindelig highlightbehandling. Babylights tager længere tid at lave, men giver også det mest naturlige lyse look.

Book tid til babylights her

Har du spørgsmål omkring farvebehandlinger, eller er du det mindste i tvivl, er du meget velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak.