Dame klipning

Hos Moxie starter alle vores klip med en samtale med kunden, omkring hvad kunden ønsker sig. Moxie kommer gerne med kreative idéer, og du er også velkommen til at tage egen inspiration med, så du sammen med frisøren kan finde en frisure, som passer dig bedst.

Efter konsultationen får du en lækker og afslappende hårvask med hovedbundsmassage, hvor frisøren vælger den shampoo, conditioner og evt. hårkur som passer til lige netop dit hår og hovedbund. Du vil også få serveret varme eller kolde drikkevarer under klipningen, så du kan nyde behandlingen fuldt ud. Undervejs i behandlingen vil du også blive rådgivet i produkterne, og hvordan de skal bruges. På den måde har du de bedste forudsætninger for at opnå de samme resultater derhjemme som i salonen.

Hos Moxie laver vi alle former for klipning men er særligt trænede i at klippe pagehår. Pagehår er en klassisk og smuk frisure som fremhæver ansigtet på en meget positiv måde. En dameklip kaldes en page, når håret slipper skuldrene, men kan klippes på mange forskellige former og længder. 

Uanset hvilken klipning som du ønsker, sørger vi altid for, at du forlader salonen og både ser godt ud og føler dig godt tilpas.

Book din tid nu!